Du er altid velkommen til at kontakte os

Tlf.: 22 45 85 95

Vi tilbyder

Hos Laurberg Electric og Beyer & Jensen udfører vi alle former for elarbejde, -tjek og -eftersyn, ligesom vi yder rådgivning i forbindelse med byggeprojekter. Desuden tager vi vagtudkald og tilbyder serviceaftaler.

Elarbejde til både private og erhverv

Vi servicerer private og erhvervskunder. Vi rykker ud til både private boliger, lejligheder, virksomheder og lagerbygninger. Her håndterer vi helt simple elinstallationer så vel som de mere avancerede. Det drejer sig om:

  • El-tjek af klassiske installationer.
  • Gennemgang og tjek af installationer ved nybyggeri eller renovering.
  • Opsætning af og service på smarte løsninger.
  • Professionel rådgivning og svar på dine eltekniske spørgsmål.

ET AUTORISERET EL-EFTERSYN

Ved en gennemgang af dine elektriske installationer tjekker vi, at de lever op til alle lovmæssige krav og går systematisk alt igennem for eventuelle fejl, ulovligheder og mangler.

Hvis du skal sælge en andels- eller ejerlejlighed, så kan der være lovkrav om et autoriseret el-eftersyn foretaget af en fagkyndig person. Det kommer til at indgå i den endelige tilstandsrapport, hvor installationernes funktionsdygtighed fremgår, herunder fejl og mangler.

Et autoriseret el-eftersyn indebærer:

  • Grundig gennemgang af alle synlige installationer.
  • Særlig kontrol af dine el-tavler, kontakter og sikringer.
  • Stikprøvegennemgang med kontrol og måling af faste elinstallationer.
  • Dokumentation i form af billeder.
  • Et tilbud på udbedring af fejl og mangler.

Rådgivning under byggeprocesser

Hvad enten du er i gang med at bygge nyt eller skal renovere noget eksisterende, så skal elinstallationer være sikrede mod alle former for risici, stød og kortslutningsfarer. De skal fungere optimalt, levere den nødvendige el og ikke mindst spille sammen med de øvrige faktorer i dit byggeri.

Derfor tilbyder vi også kompetent byggerådgivning hos Laurberg Electric. Vi kan projektstyre byggeprocesser med hensyn til tidsplan og koordinering af alle håndværkere og ikke mindst sørge for at alle elinstallationerne fungerer upåklageligt.

Vagtudkald

Som en ekstra service til kunder tager vi vagtudkald og er klar til at rykke ud, hvis uheldet sker, og du pludselig står uden lys og el. Det kan være på grund af en ulykke, en fejl eller et strømnedbrud.

Vi har et tillæg på vagtudkald, som foretages udenfor normal åbningstid. Det gælder uanset om vi rykker ud eller får ordnet fejlfindingen over telefonen.

Få en serviceaftale til at dække akutte behov

Det er muligt at få en fast serviceaftale, som blandt andet dækker vagtudkald udenfor normal åbningstid. Kontakt os for at høre mere om en konkret aftale.

Lad hellere en AUTORISERET elektriker

klare opgaven

Hos Laurberg Electric og Beyer & Jensen ved vi, hvordan alle risici håndteres korrekt, og vi har solid erfaring med alle former for elinstallationer. Desuden bliver opgaven løst både effektivt og hurtigt, ligesom en professionel elektriker har det nødvendige kendskab til lovgivningen på området.

Alt autoriseret elektrikerarbejde udføres hos Beyer & Jensen.

Her finder du os

Adresse

Margretheholmsvej 48, 1. tv.
1432 København K
CVR-nummer: 38171895
https://beyerjensen.dk
Beyer & Jensen CVR-nummer: 15370491

Her kører vi

Områder

Fra vores base i København K kører vi ca. 40 KM ud i radius og dækker derfor hele Storkøbenhavn og det meste af Nordsjælland.

Start med en snak

Kontakt

E-mail: kontakt@laurberg-electric.dk
Telefon: 22 45 85 95
Udfyld Kontaktformular