Brug Laurberg Electric som din rådgiver og elektriker

Tlf.: 22 45 85 95

Om Laurberg Electric

Laurberg Electric er en lille effektiv elektrikervirksomhed, som også kan yde kompetent rådgivning for både private og virksomheder. Virksomheden er kendt for sin omhu i forhold til kundernes behov og ønsker.

Tre værdier er helt centrale for ledelsen af Laurberg Electric:

  • Kundeservice
  • Høj kvalitet
  • Fleksibilitet

Laurberg Electric har gode samarbejdspartnere indenfor forskellige brancher – blandt andet elektrikere, tømrere, murere, malere og VVS’ere.

OM KIM LAURBERG

ejer, elektriker

Kim er den drivkraft bag Laurberg Electric, som med engagement og passion sikrer, at alle opgaver bliver udført ordentligt. Han er fra Jylland, udlært elektriker hos Knud Kirkegaard i Herning og har indgående kendskab til blandt andet el-eftersyn, styretavler, fiberbredbånd, nybyg, renoveringer og automatiske løsninger. Han har tidligere arbejdet som elektriker og med at styre større projekter i hus. De kompetencer bruger han nu i Laurberg Electric, når elektriske udfordringer håndteres og komplicerede byggeprocesser styres i hus.

OM BEYER & JENSEN

Som autoriseret el-installatør udfører Bjørn Espersen hos Beyer & Jensen alt autoriseret el-arbejde for Laurberg Electric. Beyer & Jensen har over 100 års erfaring som professionelle elektrikere for både private og erhvervskunder. Denne solide arbejdserfaring nyder alle kunder godt af.

Beyer & Jensen

Lad hellere en AUTORISERET elektriker

klare opgaven

Hos Laurberg Electric, Beyer & Jensen og vores jyske samarbejdspartner ved vi, hvordan alle risici håndteres korrekt, og vi har solid erfaring med alle former for elinstallationer. Desuden bliver opgaven løst både effektivt og hurtigt, ligesom en professionel elektriker har det nødvendige kendskab til lovgivningen på området.

Alt autoriseret elektrikerarbejde udføres hos Beyer & Jensen og vores jyske samarbejdspartner.

Her finder du os

Adresse

Laurberg Electric, CVR-nummer: 38171895 
Svinglen 42, 8800 Viborg
Beyer & Jensen, CVR-nummer: 15370491
https://beyerjensen.dk
Lindeengen 4, 2740 Skovlunde

Her kører vi

Områder

Vi har base i Viborg og kører ca. 40 km ud i radius herfra. Vi servicerer også kunder i hele Storkøbenhavn.

Start med en snak

Kontakt

E-mail: kontakt@laurberg-electric.dk
Telefon: 22 45 85 95
Udfyld Kontaktformular